Posted in Tidigare utställningar i urval

Fotogruppen Fabel

Fotogruppen Fabel föddes efter årslång utbildning på Fotografiska i Stockholm 2016-2017. Flera av oss ville fortsätta kunskapsutbytet, fortsätta att utvecklas tillsammans och fortsätta inspirera varandra. Sedan dess har det blivit flera workshops, där vi tagit med varandra till nya platser och där vi tillsammans tagit steget in på nya fotografiska vägar.

Fabel är befriande spretig, både vad gäller medlemmarnas ålder, bakgrund och konstnärliga uttryck. Några av oss har en lång fotografisk gärning bakom sig, för andra är fotograferandet en mer nyväckt passion.

Somliga fotograferar i jobbet, andra är professionella amatörer i ordets mest nobla mening. Mångfalden gör att vi alla berikar och stöttar varandra.
Men gemensamt för oss alla är kärleken till ljus och skugga och att se det där lilla intressanta i vardagen. Till skärvan av verklighet som blir till bild.

Hösten 2018 anordnade vi tillsammans en mycket uppskattad gemensam utställning på Galleri Movitz. Årets utställning på Galleri Movitz är Fabels andra gemensamma utställning.

Öppettider:

Lördag 21 samt söndag 22 september 11-19

Måndag 23, tisdag 24 samt onsdag 25 september 12-18

Finissage onsdag 25 september 18-20