Figurativ konst möter färgstarkt abstrakt

Posted in Tidigare utställningar i urval

Figurativ konst möter färgstarkt abstrakt

 
6/4 – Vernissage 12-17
7/4 – Utställning 11-17
8/4 – Utställning 10-19
9/4 – Utställning 10-19
10/4 – Utställning 10-19

Varmt välkomna!

 

 

 

Åsa Köhler om sitt måleri:
Jag bor och verkar i Stockholm, inspireras mycket av vår fantastiska huvudstad, så det blir en hel del motiv från Stockholm, vistas en hel del på Gotland som också är en inspirerande plats för mitt skapande.
Det jag går ”igång” på är att fånga ljus och skugga. Jag brukar ha utställningar både i Stockholm och på Gotland. Akvarell är det jag i huvudsak arbetar med. Jag kan inte leva utan mitt skapande, så enkelt är det!

Angelica om sitt skapande:
När jag målar sträcker sig mina tankar inte längre än till tavelduken framför mig och jag målar alltid efter dagsform. Det som inspirerar mig varierar från dag till dag men starka färger och den kvinnliga siluetten är något som jag uppskattar och som är en återkommande inspiration.
Jag har alltid haft ett stort intresse i färg och form som under de senaste åren resulterat i en hel del målande med akryl och nu även i min första utställning, vilket jag ser mycket fram emot!