Fönster mot Världen – Två målare, två uttryck

Posted in Tidigare utställningar i urval

Fönster mot Världen – Två målare, två uttryck

 

18 – 23 nov

 

 

 

 

 

 

 

 

Natale (Natte) Orlich

Autodidakt. Målar helst i olja. Inspirationen får jag från min omgivning, naturen, människor och relationer. Det mesta av det jag upplever, ser och känner kommer i någon form på canvas i min studio i Stockholm och Marbella.

Jag älskar att måla och precis som att varje dag är unik så är valet av konststil, teknik och färg för mig i högsta grad beroende av stundens ingivelse och sinnesstämning dag för dag. Den drivkraften är hos mig så stark att jag vägrar fångas i en viss konststil. Det är därför jag målar allt från natur till människor och i olika stilar från realism till abstrakt. Med mina verk hoppas jag kunna skapa en känsla som berör fantasin hos betraktaren.

Jag drar mig inte heller för att nyttja olika verktyg som pensel, palettkniv, fingrar osv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurt Forsberg.

Målar i akryl, mestadels symmetriskt föreställande i realistisk stil med interiörer eller motiv vid havet i klara och ljusa färger.

Inspirationskällor är konstnärer som David Hockney och Roy Lichtenstein.

Har under de senaste åren blivit antagen och deltagit i ett antal jurybedömda utställningar.

 

 

Vernissage lördagen den 18:e november kl. 12-16.

Utställningen pågår 18:e till 23:e november.

Öppettider:

Lördag – söndag 12-16.

Måndag – onsdag: 11-18. Torsdag: 11-14.

Varmt välkomna!