Posted in Tidigare utställningar i urval

Tre målare och några foton

 

10-15 nov

 

Tre helt olika målarstilar och några foton.

I den här utställningen visar vi akvareller, olje- och akrylmålningar samt fotografier.

Det är natur och stad, människor, vardagliga föremål, fantasifullt och lite till.

 

 

Anna Lytter: Jag bor i Årsta med mina två barn 10 och 12 år. Jag fick min första målarlåda med oljefärg när jag var nio av min pappa. Jag är självlärd och målar på min fritid. Tycker om mycket färg och inspireras av sagor och fantasy. Jag vill att mina tavlor ska sprida glädje och att det finns nya saker att upptäcka varje gång man ser motivet.

Johanna Kollberg: Jag målar i olja och akryl, gärna porträtt eller stilleben. Jag blir inspirerad av folk som jag möter dagligen och till vad som finns hemma i köksskåpen.

Åke Fransson: Jag fotar gärna detaljer i naturen som jag ser. Om jag dessutom får hjälp med ljussättningen av solen kan det hända att det blir bra bilder. Är ingen som ständigt går runt med kameran men har med den nu och då.

Joanna Millares Rosell: Jag har målat akvarell i ca ett och ett halvt år. Mina favoritmotiv är skog och natur men jag har även på senare tid lockats av stadsmiljöer. Ljus och skuggor är viktiga i mina målningar, och jag tycker om att hitta och förstärka hur skugga och ljus påverkar färger i natur och betong.

 

Vernissage 10 november kl. 16-19

Övriga öppettider:

11-12 november, kl 11-18

13-15 november kl. 11-19

 

Hyllade Farstakonstnären Joanna ställer ut