3 gode og aktuelle møbeltilbud

"
n

Kategori

Udgivet

21 apr, 2022

Foråret står for døren, og med foråret kommer forandring. Naturen springer ud i nye farver, duftene i luften ændrer sig, og studerende bliver færdige. Forandringen er overalt. Så hvorfor ikke drage forandringen med ind i dit hjem? For tiden er internettet spækket med gode møbeltilbud, klar til at pifte ethvert hjem op. Forandring behøver ikke at være nye farver på væggene derhjemme eller en ny spisestue, men det kan også bare være en enkelt lille ny ting til hjemmet. 

 Lampe

Er man fan af danske møbelklassikere, men synes, at priserne er stukket helt af, efter der kom fornyet fokus på auktionsbranchen og dansk design, findes der billigere alternativer derude. Dyberg Larsen dl31 Special Edition går i fodsporene på de folkekære klassikere med en stamme af blankpoleret stål med tre hvidlakerede lampeskærme i lag, der sikrer optimal lysfordeling. Deres lækre design fås både som bordlampe, gulvlampe og pendel, så man kan sagtens have flere lamper i ét hjem. I disse dage kan det være ekstra attraktivt at kigge deres vej, da du kan spare helt op til 700 kroner. 

 Stol

Mangler du en ny, let stol til haven eller udestuen, er der også tilbud at hente her. Møbelbutikken Kurvemageren har flere af deres møbler i det bæredygtige rattan på udsalg, men her kan særligt nævnes deres højryggede stol, hvor man sparer 27 procent. Rattan forveksles ofte med bambus, men er det materiale, man tidligere kaldte spanskrør.

 Sofa

Foråret er ikke kun solrigt men byder også på regnvejrsdage. Derfor kan det være en god idé at opgradere hjemmet med en god sofa til at smide sig i på regnfulde dage. Sofa Company sælger heftigt ud af deres ældre kollektioner, hvor besparelserne løber op i tusindvis. Det er kvalitetssofaer, der er svære at rejse sig fra efter en lur.