3 idéer til indretning af et mindre hjem

"
n

Kategori

Udgivet

31 jul, 2022

Bor du i et mindre hjem, og har du svært ved at indrette det ordentligt? Hvis der ikke er meget plads, så er der flere ting, du kan gøre for at optimere indretningen. På den måde kan du få plads til flere ting uden, at det ender med at se for rodet ud. Her finder du flere gode idéer til, hvordan du kan indrette et mindre hjem.

Sådan kan du indrette dit hjem

  • Brug mindre reoler eller væghylder – Først og fremmest er det en fordel at gøre brug af mindre reoler, der ikke fylder særlig meget eller virker alt for store i et rum. Du kan eksempelvis tage et kig på en HAY reol. Derudover er væghylder altid et godt valg. Det kommer helt an på, hvad du har brug for, og hvordan du ønsker, at din indretning skal være.
  • Vælg møbler med flere funktioner – En anden god idé er at vælge møbler med mere end kun en enkelt funktion. Det kan eksempelvis være en puf med opbevaring eller et sofabord med ekstra opbevaring. Du kan også vælge en seng med et opbevaringsmagasin til dyner, puder og så videre.
  • Mal væggene med lyse farver – Mørke vægge kan være yderst fine. Men hvis du bor i et mindre hjem, kan det hurtigt få rummene til at føles små og indelukkede. Derfor bør du male væggene med lyse farver. Det behøver ikke bare at være en hvid farve. Du kan sagtens vælge andre former for lyse farver, som du kan lide.