Behagelige arbejdssko

"
n

Kategori

Udgivet

28 maj, 2021

Arbejder du indenfor levnedsmiddel- og medicinalindustrien, så har du brug for nogle behagelige sko, som du kan holde ud at gå rundt i en hel dag. I brancher indenfor levnedsmiddel og medicinal må fodtøjet gerne være sort eller hvidt, da det er praktisk. Her er Eurodan sko værd at kigge nærmere på, da fodtøjet typisk er i sorte og hvide farver.

Arbejdsfodtøj med gode funktioner

Træsko kan fås både med og uden hælkappe. Der findes også træsko, som giver ekstra fleksibilitet til træskoenes såler. Har du et job, hvor du kravler meget på stiger, kan det være godt at vælge et par sikkerhedstræsko med stigereb, som dermed giver fødderne et bedre greb om stigen. Der findes forskellige former for lukning i Euro-Dan sko og sikkerhedssko som snørebånd og velcrolukning. Derudover kan man også få arbejdsfodtøj med elastik, som gør det nemt og hurtigt at stikke fødderne i skoene.

Træsko med og uden hælkappe

Når man skal købe træsko, skal man vælge, hvorvidt man vil have med eller uden hælkappe. En af de store fordele ved hælkappe er, at træskoen sidder solidt fast på foden. Man risikerer derved ikke at tabe dem, når man går og laver arbejde. Samtidig betyder det også, at man ikke lige så nemt kan tage dem af og på, hvilket er en da de store grunde til, at mange bruger træsko på indenfor specifikke brancher på arbejdspladsen. Desuden kan de bruges både med og uden strømper og til mange forskellige gøremål.

Mangler du et par nye kokkesko, kliniksko, tjenersko eller noget helt fjerde, som du skal bruge på jobbet, så finder du hos den danske webshop Timetex.dk, alt du skal bruge af behageligt fodtøj til arbejdet.