Billig og nyttig reklame for din virksomhed

"
n

Kategori

Udgivet

12 maj, 2021

Mangler du ny og kreativ reklame for din virksomhed? I så fald bør du overveje krus med tryk fra Bach Promotion. Så snart din virksomheds logo eller kontaktoplysninger er på et krus eller en kop, kan det dagligt reklamere for virksomheden. 

Mange muligheder

Du har sikkert allerede set det mange steder, nemlig krus eller kopper med tryk på fra virksomheder. Det er en smart reklameløsning, idet mange af os dagligt bruger en kop eller et krus til at drikke kaffe, te eller andet, og på den måde kan vi hver dag blive mindet om din virksomheds tryk på koppen. Hos Bach Promotion har du masser af muligheder, og du kan få alverdens krus, heriblandt kaffekrus, genbrugskrus, plastickrus, bambuskrus og porcelænskrus, hvor dit tryk kan komme på og blive en daglig reklame for din virksomhed. 

En brugbar reklame

Har du din egen virksomhed, eller arbejder du i en, så ved du højst sandsynligt, at det er dyrt at reklamere. Der er mange muligheder og steder at gøre det, men vælger du at reklamere for virksomheden på krus med et tryk eventuelt af logoet på virksomheden eller måske kontaktoplysninger, så er det ikke bare en billig løsning, det er også praktisk, fordi koppen ofte vil være i hænderne på potentielle kunder. Det gælder nemlig om at være den første virksomhed, som kunden tænker på, når behovet for din virksomheds produkt opstår. Der er altså tale om både nyttige, brugbare og effektive krus, som du kan dele med dine kollegaer og kunder, så krusene kommer ud til flest muligt.