Derfor skal du lease en bil til firmaet

"
n

Kategori

Udgivet

23 apr, 2021

Hvis du er virksomhedsejer og har brug for en bil i erhvervsmæssige sammenhænge, så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Man vil jo gerne have en bil, som man er sikker på, der altid virker. Derfor kan det være lokkende at få en hel ny bil – men det er jo langt billigere med en brugt bil, så hvad gør man? Man kunne jo f.eks. vælge at lease en bil til firmaet.

Mindre anskaffelsespris på leasing

Noget af det, der skræmmer folk for at investere i en ny bil, er den høje anskaffelsespris. Derudover siger man, at en bil er noget af det, man kan købe, som falder mest i værdi under benyttelse. Så det er altså ikke fordi, man kan købe en ny bil, opdage man ikke har råd til den, og så få lige så mange penge tilbage for den. Det er et stort sats, og det kan være skræmmende. Det kan måske især være skræmmende, hvis man lige har smidt en masse penge i at starte en virksomhed. Så er det måske ikke lige tidspunktet, hvor man skal ud og købe en hel ny bil. Det er derfor, det kan være smart at lease i stedet for.

Hvilken bil skal jeg lease?

Hvis du vælger at lease en bil, så er du sikker på at få en bil, der holder. Det er stadig dig selv, der skal stå for vedligeholdelsen, og du skal også sørge for, at den kommer til sine jævnlige serviceeftersyn. Hvis du er i tvivl om, hvilken bil du skal vælge at lease, så kan du altid vælge Skoda leasing. Dette er en populær bil at lease, fordi den er så behagelig og køre i, og der er ikke mange problemer med den.