Det er stadig vigtigt med en kopimaskine på arbejdspladsen

"
n

Kategori

Udgivet

25 nov, 2021

På et tidspunkt kunne mange foranlediges til at tro, at kopimaskiner til erhverv var ved at uddø. Men både kopimaskiner og multifunktionsprintere er stadig vigtige på de fleste arbejdspladser. Det kan dog være svært at vide, om du både har brug for en printer og en kopimaskine, eller om du blot skal vælge en af delene. For at foretage det rigtige valg bør du tage et kig på, hvilke opgaver der er brug for hjælp til.   

Kopimaskiner på arbejdspladsen er et hjælpsomt redskab

At have en kopimaskine på arbejdspladsen er typisk dyrere end at have en multifunktionsprinter. Fordelen ved en kopimaskine er, at den i dag kommer med et bredt udvalg af funktioner. 

Nutidens kopimaskiner kan lave et stort antal kopier på kort tid. Derudover kan de samle siderne og forsyne dem med hæfteklammer eller huller. De er ydermere en del hurtigere end de gamle modeller. 

Kopimaskiner er perfekte til kontorer, der har mange forskellige kopieringsbehov. Endvidere er denne maskine god til et kontor, der har brug for kopier i forskellige størrelser. En kopimaskine fylder dog en del, hvorfor der skal være god plads på arbejdspladsen til den. 

Multifunktionsprintere er også en god løsning

Det er en mindre dyr mulighed at have en multifunktionsprinter på arbejdspladsen til at håndtere opgaver såsom udskrivning og kopiering. Denne type maskine er meget kompakt, så den fylder ikke nær så meget som en kopimaskine. 

Multifunktionsprintere kan desuden også scanne dokumenter samt forbedre arbejdsgangene. Det betyder, at sådan en printer både er tids- og pladsbesparende.