Døre kan anvendes til mange forskellige formål

"
n

Kategori

Udgivet

30 sep, 2021

Er du på jagt efter en dør, er der i dag flere at vælge mellem på markedet, da der findes døre til mange forskellige formål. Du bør derfor kigge godt og grundigt på de enkelte døre, så du kan finde ud af, hvilken model du har brug for. Der er nemlig forskel på, om du har brug for eksempelvis en ståldør, en trædør eller en helt tredje type af dør.

Hvad er en ståldør?

Ståldøre er, som navnet antyder, fremstillet af stål. Disse døre kan bruges som eksempelvis branddøre, lydisolerende døre, sikkerhedsdøre og meget andet. Ståldøre finder du mest i virksomheder, der har brug for ståldørens egenskaber.

Hvad er en trædør?

I gamle boliger med oprindelige døre finder du typisk trædøre. Det er en flot og naturlig dør, der pynter indendørs i mange hjem. I dag kan du stadig købe trædøre. Disse er typisk fremstillet af fyrretræ.

Hvad er celledøre?

Celledøre finder du typisk i boliger, der er bygget i 60’erne og 70’erne. Disse døre er normalt fremstillet af brun mahognifinér. Når du åbner og lukker celledøre, føles de meget lette.

Hvad er MDF-døre?

MDF-døre bliver fremstillet af MDF-plader, hvorefter de højglanslakeres. Det er denne type af dør, som du for det meste ser indvendigt i nyere boliger. Du kan få døre lavet af MDF i mange forskellige design, hvilket er utrolig lækkert. Eksempelvis kan du få døre i MDF, der er helt glatte eller meget udsmykkede fyldningsdøre.