Få en cykel over lønnen eller lease som selvstændig

"
n

Kategori

Udgivet

18 apr, 2021

Har du en længere cykeltur på arbejde hver morgen? Måske er der flere bakker, der skal bestiges, eller måske trænger din cykel bare til en udskiftning? Hos JOOLL har du mulighed for at få en cykel over din løn, eller du kan lease en cykel i firmaet som selvstændig. Se mere her.

Motion til og fra arbejde

Er du træt af bakkerne på vej til arbejde, så det nogle gange kan være helt uoverskueligt at sætte dig op på jernhesten hver morgen? Hos JOOLL har du mulighed for at få en cykel over din løn som medarbejder, eller du kan lease en cykel i dit firma, hvis du er selvstændig. Dermed kan du vælge mellem flere forskellige cykler hos JOOLL, heriblandt de populære Canyon cykler. Hvis bakkerne er uoverskuelige om morgenen, kan du investere i en elcykel, så du nemt kommer på arbejde uden for meget sved på panden. Er du vild med at fræse afsted på cykelstierne, kan det være, at en af Canyon Endurance-cyklerne er for dig. 

Giver energi i hverdagen

Det er langt fra alle, der hopper op på cyklen til og fra arbejde, men i stedet går de, tager bussen eller bilen, alt efter distancen. Via JOOLL kan du også finde cykler, som er gode til fritidsbrug. Kan du lide masser af luft i hovedet i weekenden, er en af de hurtige cykler lige noget for dig. En cykel er nemlig ikke kun et godt transportmiddel, den er også motion, som giver luft til hovedet og motion til kroppen. På den måde holder du din krop i gang og får masser af energi til arbejdsdagen.