Få en ferie fyldt med motion

"
n

Kategori

Udgivet

19 nov, 2022

Der er kommet en konsensus blandt danskerne om, at ferien bør dedikeres til at ligge i en solseng, indtil aftensmaden trækker en hen til grillen og rødvinen. En dansk sommer er altså en meget usund sommer.

Men hvorfor er det tilfældet?

Mange mennesker undskylder deres dårlige form med, at de ikke har tid til at få trænet i hverdagen. Så hvorfor ikke bruge ferien til det, her har du netop den tid, du ikke har i hverdagen.

 

Derfor er motion vigtigt

Det er vigtigt at dyrke regelmæssig motion fordi det giver os et bedre helbred. Motion styrker vores kroppe, så vi kan undgå sygdomme og bevare vores velbefindende i længere tid.

Det er også godt for vores psyke, da det giver os et bedre humør og mindre stress. Alt i alt er det en win-win situation for os, hvis vi dyrker regelmæssig motion. Så det er vigtigt at finde den tid og de ressourcer, der skal til for at komme i gang med et motionsprogram.

 

Tag på sportshotel

Tag på sportshotel, så kan du få en ferie, hvor du faktisk motionerer. På mange sportshoteller er der mulighed for at komme i spa, svømmebassin og fitness, og mange af dem ligger desuden i smukke omgivelser, så du kan også få tid til at nyde naturen.

Sportshoteller er ikke kun for eliteatleter, det er for alle der gerne vil holde sig i form på ferien. Du kan finde masser af inspiration til, hvilket sportshotel der passer til netop dig på internettet.

Her er det nemmere for dig at få indarbejdet nogle gode vaner, der kan være svære at slippe, når du først kommer hjem. Her vil du måske pludselig prioritere den daglige løbetur. Også selvom faciliteterne ikke er lige så gode som på ugen på sportshotellet.