Få mere overskud på kontoret

"
n

Kategori

Udgivet

7 apr, 2021

Det er nemt at komme til at sidde og synke sammen i kontorstolen. Du stirrer dig blindt på computerskærmen og henter kaffe nummer 17, hver gang du føler den mindste smule træthed. Når du har fri, skal der hentes børn, ryddes op efter dagen i går og laves mad – og overskuddet til at dyrke noget motion og gøre noget godt for dig selv? Det er helt væk!

Men hvad hvis jeg fortæller dig, at en løbetur kan give dig mere overskud? Tror du så, at du kan slæbe dig afsted?

Det er nemlig ikke løgn. Motion giver mere energi og dermed mere overskud. Og det gode ved en løbetur er, at det ikke tager lang tid, og du kan tage den lige, når det passer dig.

Men hvornår skulle jeg have tid til det? Tænker du måske. Det handler kort og godt om at prioritere. Er eftermiddagen og aftenen presset? Så stå op en time før. Jeg vil våge at påstå, at løbeturene med tiden giver dig mere energi end den ekstra times søvn. Samtidig er det en fantastisk start på dagen – vind håret, frisk luft i kinderne og en høj puls. Så er du altså helt klar til en lang dag på kontoret, og du behøver slet ikke at have dårlig samvittighed over, at du sidder i en kontorstol hele dagen.

Start med at købe et par fede løbesko og noget lækkert løbetøj – så har du endnu en god grund til at komme afsted!