Få orden i omklædningsrummet med skabe

"
n

Kategori

Udgivet

30 jun, 2021

Det er næsten lige meget, hvilken arbejdsplads vi er en del af, så har vi altid overtøj med os, og nogle arbejdspladser kræver omklædning til særligt arbejdstøj. Derfor er det oplagt at have omklædningsskabe, der kan sørge for et ryddeligt rum.

Praktisk opbevaring

I mange erhverv kræver det en omklædning, når man møder ind på job. Arbejder du i industrien, er du næsten helt sikkert vant til at klæde om hver eneste morgen og igen, når det bliver fyraften. På langt de fleste arbejdspladser, hvor der skal klædes om, er der omklædningsrum. Uanset rummets størrelse, men især når det er lille, er det vigtigt med orden, og at pladsen udnyttes bedst muligt. Derfor er det en god idé at have omklædningsskabe, som du garanteret har set i svømmehallen og på diverse arbejdspladser, og måske har I det allerede på din arbejdsplads, hvor de trænger til en opgradering eller udskiftning. Hos KS Gruppen har de et udvalg af omklædningsskabe med forskellige løsninger.

Forskellige løsninger

Når du besøger KS Gruppens hjemmeside, vil du hurtigt se, at udvalget af omklædningsskabe er bredt. Alt efter hvor meget plads, der er i rummet, og hvad behovet er, så er der forskellige løsninger. Tag eksempelvis et kig på omklædningsskabene med bøjlestang og hattehylde, eller skabene med bænk i bunden. Skabene fås både som ét langt rum, og så er der Z-modellen, der er oplagt til omklædningsrummet, der er knap så stort, og hvor pladsen skal udnyttes ekstra godt. Er du i tvivl om, hvilke omklædningsskabe der passer bedst i omklædningsrummet på din arbejdsplads? Kontakt KS Gruppen og få råd om de bedste løsninger.