Find de rette borde til jeres café

"
n

Kategori

Udgivet

27 aug, 2021

Trænger caféen til nye borde? I alle caféer er der behov for borde og stole, hvor jeres gæster kan samles omkring og nyde jeres mad i hyggelige omgivelser. Klik ind og se Zederkofs udvalg af cafe borde.

Små og store borde

Står I klar til at åbne jeres nye café, men mangler I lige de sidste borde, hvor jeres gæster kan hygge omkring og nyde jeres mad og drikke? Hos Zederkof har de et stort udvalg af møbler, inventar og isenkram til både caféer, restauranter og events, så der er ingen tvivl om, at I bør besøge deres webshop, hvis I er i færd med at åbne byens nye café. En café kan ikke undvære borde og stole, og netop derfor har Zederkof et stort udvalg af caféborde i forskellige størrelser. Har I store lokaler og udeområder med masser af plads, er det oplagt med de lidt større borde, hvor venner og familier kan samles om et hyggeligt måltid. Er pladsen mindre, er det oplagt med de mindre caféborde, hvor der er plads til parret, de to venner eller måske mor og datter, der skal hygge lidt ekstra. En mulighed kan også være at kombinere flere størrelser, så caféen indbyder til hygge og god mad, uanset om gæsterne kommer to eller fem. 

Designs der matcher stemningen

Hos Zederkof ved de, at smag og stil er individuel. Netop derfor har de caféborde i forskellige designs og modeller. Du finder både runde og rektangulære borde, borde med bordben i enderne eller med et enkelt ben i midten under den runde bordplade. Klik ind og find nye caféborde til jeres café.