Flyt ud af byen og få mere plads

"
n

Kategori

Udgivet

30 sep, 2022

Lige for tiden er det som om, at folk valfarter til byen. Særligt København er efterhånden et fuldstændig menneskespækket sted, og mange mennesker erfarer, at det både er dyrt og næsten umuligt, at få en lejlighed i byen.

 

Små byer kan også noget

Hvis du er en af dem, der frustreret sidder og kigger på boligsider, fordi du enten gerne bo i byen, eller fordi du allerede bor i byen, men har en lejekontrakt, der snart slutter, er det måske på tide, at du vender snuden i en lidt anden retning.

 

Der er nemlig mange andre steder end København, som er ganske fede. Heldigvis er Danmark et lille land, og du behøver ikke komme langt væk fra København, før priserne er væsentligt mindre.

 

Når du kommer ud af byen, får du helt sikkert også noget mere plads. Så kan du endelig indrette det atelier,hjemmekontor eller hyggested i vinduet, som du altid har drømt om.

 

Væk fra larm og støj

Når du flytter ud af byen, kommer du også væk fra en masse støj og larm. En ny undersøgelse viser, at støj påvirker mennesker mere end man umiddelbart hidtil har troet. For eksempel bliver børns udvikling lidt langsommere, hvis de bor steder, hvor der er meget støj. Undersøgelsen viser også, at flere i byen dør tidligere, end uden for byen. Det mener nogle forskere blandt andet kan skyldes byens meget støj.

 

Det er selvfølgelig ikke decideret farligt at bo i byen på grund af støj, men det er da en faktor, man kan tage i betragtning, når man kigger på, hvor man gerne vil bo.

 

Tættere på naturen

Når du kommer ud af byen, kommer du automatisk tættere på naturen. Dét i sig selv er meget sundere, end at bo blandt beton.