Fordele ved at vælge LED-pærer som butiksbelysning

"
n

Kategori

Udgivet

30 sep, 2021

Ejer du en butik, og er du træt af belysningen? Så bør du overveje, om du skal udskifte din eksisterende belysning med LED-lys. Med LED-lys og LED pærer opnår du nemlig en lang række af fordele, som du ikke får med en mere traditionel type af belysning. Men hvad er de mange fordele ved LED-pærer så?

Undgå at dine lyskilder misfarver varerne

Hvis du har en butik, så ønsker du naturligvis, at dine varer bliver præsenteret på bedste vis. Dette er ikke kun en fordel for dig som butiksejer, men også for dine kunder. Har du valgt en mere traditionel butiksbelysning i form af lysstofrør, halogenspots eller lignende, kan du ende med, at lyset misfarver dine varer.

Dette er ikke optimalt i især tøjbutikker, hvor de fleste kunder går efter bestemte farver. Hvis de opdager, at farven er komplet anderledes, når de kommer hjem med tøjet, vil deres oplevelse af din butik ikke være den bedste.

Vælger du LED-pærer kan du undgå dette problem. Du kan nemlig blot vælge en farvenuance, der er mere neutral. LED-lys giver dig mulighed for at få en mere hvid farvetone, der ikke misfarver dine varer.

LED-pærer afgiver ikke meget varme

En anden fordel ved LED-pærer er, at de ikke afgiver nær så meget varme som andre traditionelle pærer. Derfor kan du sagtens placere dine lyskilder tættere på dine varer uden at være bekymret.

Det kan eksempelvis være ved at montere LED-strips langs kanterne på dine hylder, LED-lysskilte tæt på dine vinduer eller noget helt tredje.