Hovedentreprise – Byggeprojektets fundament

"

Udgivet

31 jul, 2023

Står du over for et spændende byggeprojekt? Så kommer næsten altid uundgåelige spørgsmål sig: Hvilken entrepriseform skal du vælge? Blandt de tre gængse muligheder – fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise – er hovedentreprise et attraktivt valg, da det giver dig som bygherre den rette balance mellem kontrol og professionel styring. Hos KG Hansen, har de over hundrede års erfaring inden for entreprise, så du er sikret den rette viden mht., hvad der skaber vellykkede byggeprojekter. Hvis du ønsker at blive bedre klædt på til at træffe det rigtige valg, kan du læse mere om hovedentreprise her.

Få et overblik over entrepriseformerne

Det centrale, når du skal overveje valg af entrepriseform er, hvor meget indflydelse du ønsker at have på byggeprojektet og hvor meget ansvar, du vil give til entreprenøren:

  • Totalentreprise: Her har totalentreprenøren ansvaret for hele byggeprojektet fra start til slut.
  • Hovedentreprise: Bygherren tager ansvar for den indledende fase, mens hovedentreprenøren styrer resten af projektet.
  • Fagentreprise: Bygherren har det fulde ansvar for hele byggeprojektet.

Få bedre resultater ved at inddrage entrepenøren tidligere

KG Hansen er store tilhængere af et tæt samarbejde mellem bygherre og entreprenør, uanset entrepriseform. Ved at involvere entreprenøren tidligt i processen sikrer du, at visionerne for byggeriet rent faktisk bliver først ud i livet, og at både tidsplan og økonomi er realistiske.

Få ro i maven over dit byggeprojekt med KG Hansen

Hos KG Hansen tilbydes der både hovedentreprise og totalentreprise med det mål at levere et færdigt byggeri, der lever op til dine forventninger, ønsker og krav. Har du spørgsmål om de forskellige entrepriseformer, eller ønsker du at diskutere et potentielt byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte KG Hansen på tlf. 70 15 70 20 eller via [email protected] og få en uforpligtende snak.

Lad KG Hansen være din partner på vejen mod et succesfuldt byggeprojekt, hvor samarbejde og fleksibilitet er nøgleordene for at opnå dine ønskede resultater.