Hvilke betalingsløsninger kan jeg vælge mellem?

"
n

Kategori

Udgivet

6 dec, 2021

I dag kan du finde et hav af forskellige betalingsløsninger. De løsninger, du vælger, har en stor betydning for din forretning. Dog er det ikke alle betalingsløsninger, der er relevante herhjemme. Her finder du en gennemgang af flere betalingsløsninger på markedet. Er du i tvivl i forhold til, hvad du skal vælge, er det en god idé at få professionel hjælp. 

Forskellige populære betalingsløsninger

Disse betalingsløsninger er kun et udpluk af, hvad du kan vælge mellem. Det er helt op til dig og din forretning at finde ud af, hvilke løsninger der kan opfylde dine behov.

Apple Pay

Apple Pay er en betalingsløsning, der giver dig et alternativ til kort og kontanter. Med denne løsning skal dine kunder have Apple Pay indstillet på deres iPhone. Herefter kan de tilføje deres kreditkort eller betalingskort til appen.

Visa og MasterCard

Visa er nok en af de mest almindelige betalingsløsninger på det danske marked. Denne metode finder du hos stort set alle webshops. Dette gælder også, når det kommer til MasterCard.

MobilePay

MobilePay er endnu en populær og smart betalingsløsning. De fleste danskere har i dag MobilePay på telefonen og bruger denne løsning rigtig meget. Dette er især på grund af, at det er nemt og hurtigt at betale på denne måde.

Viabill

Viabill er endnu en løsning, der er anderledes end de ovenstående. Her er der nemlig tale om en delbetalingsmetode, hvor kunder kan dele deres betalinger op over tid.

Anyday

Er du på udkig efter andre delbetalingsløsninger, er Anyday også en mulighed. Her kan kunder nemlig dele betalingen uden, at der er yderligere omkostninger for dem.