Hvilken urtepotte skal du vælge?

"
n

Kategori

Udgivet

8 jul, 2021

De fleste vil nok mene, at planten er den vigtigste, når der skal noget pynt ind i indretningen – men man skal ikke undervurdere vigtigheden af en flot urtepotte. Urtepotter findes nemlig i et væld af designs, og ikke nok med, at urtepotten skal passe til den valgte plante, så er det naturligvis også vigtigt, at urtepottens udseende matcher både planten og indretningen.

Vælg en kreativ urtepotte

I dag bliver urtepotter ikke blot lave i almindelige runde designs. Du kan nemlig få dem i så mange fine designs, at mange af dem næsten ikke behøver en plante for at se fine ud i indretningen. Vælg for eksempel en urtepotte med høj fod, så din plante kommer op i højde og skaber et anderledes look.

Vælg en retro urtepotte

Det er ikke nogen hemmelighed, at retro er populært blandt mange. Er du også vild med en retro indretning? Så kan du vælge en urtepotte i stentøj i en lækker jordfarve.

Vælg en urtepotte, der også er vase

Er det lidt forskelligt, om du har en plante stående eller en buket blomster? Så kan du vælge en rund urtepotte, hvor du nemt kan udskifte indholdet.

Vælg en urtepotte i metal

Metal giver et helt særligt look! Vælg for eksempel zinkbaljer til planter, som giver et rustikt look, der bryder stilen.

Vælg en enkel og minimalistisk urtepotte

Det kan ske, at du har en plante, som fortjener al opmærksomheden. I det tilfælde skal du passe på med at vælge en urtepotte, der er meget iøjefaldende. I stedet bør du gå efter en enkelt og minimalistisk variant, så din plante kommer til sin ret.