Jeg er kommet til skade på arbejdspladsen – hvad nu?

"
n

Kategori

Udgivet

19 maj, 2021

Du opholder dig mange timer på jobbet hver dag, og derfor er det heller ikke usandsynligt, at du kommer til skade eller oplever andre former for gener på baggrund af dette. Men ved du egentlig, hvad det vil sige at få en arbejdsskade, samt hvilke muligheder du har?

Det tæller som en arbejdsskade, hvis du er kommet til skade i en ulykke for eksempel ved at skære dig voldsomt på en maskine eller lignende. Men det er også en arbejdsskade, hvis du for eksempel har fået dårlig ryg, fordi du har løftet på tunge ting uden de rette hjælpemidler.

Hvis du er så uheldig, at du har fået en arbejdsskade, så kan du søge erstatning ved Arbejdsmarkedet Erhvervssikring. I den forbindelse kan det være en god idé at søge en arbejdsskadeadvokat, som kan hjælpe og rådgive dig i forbindelse med din sag. En advokat kan hjælpe dig med at gennemgå dine muligheder for erstatning og godtgørelse. Det er ofte din arbejdsgivers ansvar at melde arbejdsskaden, og derfor hjælper vi også gerne med at gennemgå anmeldelsen og sikre, at den er angivet korrekt. I nogle tilfælde er det nødvendigt at rejse krav mod din arbejdsgiver, og i den situation er det nødvendigt at gennemgå disse områder.

Når du vælger at alliere dig med en advokat, undgår du også at stå for alt kommunikation! I stedet kan du koncentrere dig om at få styr på din arbejdsskade samt komme på benene igen, imens vi tager kampen op og sikrer, at alle frister overholdes.