Lav din garderobe med vandrør

"
n

Kategori

Udgivet

18 dec, 2022

Hvis du er træt af at have en kedelig garderobe, så er det måske på tide, at du kaster dig over et lille gør-det-selv projekt. Du kan nemlig nemt selv lave din garderobe superflot og smart, ved blot at bruge vandrør. Det er nemmere end du tror, og vil give dit hjem et unikt og moderne look.

Du har nok set det før, og det ser jo ganske flot ud! Garderoben bliver en del af indretningen, og det giver et stilfuldt og rustikt look, at have dit tøj hængende på bøjler på de massive vandrør.

Det er en lidt anderledes stil, så du skal selvfølgelig kunne lide det, før du går i gang med projektet. Søg gerne på internettet inden du går i gang, så du kan se, hvordan resultatet bliver.

Mål op og køb vandrør

Først og fremmest skal du måle op, så du ved, hvor lange rørene skal være. Dernæst skal du købe de vandrør, som du har brug for.

Så skal du måle og skære rørene, så de passer præcis til størrelsen af garderoben. Her kan du få brug for en rørbukker, så du kan tilpasse rørene helt perfekt og dreje dem ind mod væggen de skal sidde i.

Brug dit nye klædeskab

Når det er gjort, skal du skrue dem sammen og sørge for, at de er sikkert fastgjort til væggen. Så er du klar til at bruge dit nye klædeskab. Hæng alt dit tøj op på bøjler og organiser det undervejs, så du samtidig får orden i dit tøj.

Du kan også hænge andre ting op på vandrørene der udgør din garderobe, så som små hængeplanter, kurve med rem eller dine sko.

Sådan laver du let en unik, anderledes og moderne garderobe, der skiller sig ud fra alle andres garderobeskabe.