Mangler du ergonomiske stole til dig og dine medarbejdere?

"
n

Kategori

Udgivet

18 apr, 2021

Er du på udkig efter nye kontorstole til dig og dine medarbejdere? De fleste i kontorbranchen ved, at det er vigtigt med en god stol, når man sidder ned i mange timer om dagen. Det får du og dine medarbejdere med kontorstole fra Herman Miller Aeron. 

Justeres til hver enkelt krop

Når man sidder foran computeren i mange timer om dagen og flere dage om ugen, er der ingen tvivl om, at det er vigtigt med en god kontorstol og et godt skrivebord. Men hvad betyder en god kontorstol? Det er individuelt, hvad en god kontorstol er, for der er ingen kroppe, som er ens. Nogle har lange ben, andre korte, nogle har en længere ryg, mens andre har en kortere. Derfor er det oplagt at investere i kontorstole, som kan indstilles og justeres, så de passer til hver enkelt af dine medarbejdere. Besøger du kontorlige.nu, vil du se et stort udvalg af kontorstole, heriblandt fra brandet Herman Miller Aeron. 

Pas godt på kroppen

Blandt udvalget af kontorstole fra Herman Miller Aeron er der flere at vælge mellem med forskellige egenskaber, og så er der mulighed for tilkøb. Du kan både få kontorstole med og uden armlæn, alt efter hvad der passer til dig og dine medarbejdere, og du har mulighed for at tilkøbe en nakkestøtte. Uanset hvilke stole du ender med at glæde dig selv og dine medarbejdere med, så er du garanteret uovertruffen komfort og ergonomi. Der er ingen tvivl om, at medarbejdernes trivslen er vigtig for det bedste arbejdsmiljø, så hjælp hinanden med at passe på kroppen.