Omfavn dit nye voksen-look med en skjorte

"
n

Kategori

Udgivet

30 dec, 2021

Nu er du endelig færdiguddannet, og er klar til at indtage arbejdsmarkedet med storm og ungt hovmod. Men det betyder også, at andre mennesker skal til at betale for, at du repræsenterer dem og deres virksomhed. Det stiller nye krav til dig. Krav som skolen ikke satte.

Det betyder, at du på mange arbejdspladser bliver nødt til at smide den lidt studentikose tøjstil med hullede jeans og en Hard Rock Café t-shirt, der med tiden er blevet leopardplettet af al den kaffe, du har spildt ud over dig selv i bussen. Men no worries, mon ikke du hurtigt finder en tøjstil, der både kan rumme din person og dit arbejde.

Det fri møder det konservative

En skjorte har alle dage udvist en seriøsitet, over det man laver, og det er præcis, det du gerne vil udtrykke på din nye arbejdsplads. En skjorte behøver ikke at være en stramt knappet, hvid sag, som man for alt i verden skal sørge for at holde ren. Ikke længere i hvert fald.

Nutidens skjorte kan både være rar at have på samtidig med, at den giver dig et super feminint look. For eksempel laver mærket Love and Divine skjorter og bluser, du både kan have på, på kontoret, men også på bar, hvis du og kollegaerne vælger at tage ud for at drikke en øl om fredagen.

Hold det simpelt

Når det så er sagt, vil et råd herfra stadig lyde: hold det simpelt. Der hersker stadig en ulmende form for Jantelov på kontorfællesskaberne, der hedder, at den nye helst ikke må skeje for meget ud, med for dyre ure eller prangende kjoler. Så i starten bør du holde dig til simple farver og let print. Så kan du altid lukke den indre rebel ud, når du mødes med veninderne.