Overrask med blomster på kontoret

"
n

Kategori

Udgivet

21 okt, 2021

Kender du en, der fortjener en buket blomster? Hvorfor så ikke sende dem, når hun/han sidder på kontoret begravet i papirarbejde og kigger langt efter fyraften.

Det er ikke utraditionelt at give blomster, men der er ikke så mange, der sender dem afsted til modtagerens arbejdsplads – og hvorfor egentlig ikke? Arbejdspladsen bliver sandsynligvis betragtet som et professionelt rum, hvor privatlivet ikke skal inddrages for meget. Derfor er det nemmere at lade blomsterbuketten vente på dørtrinnet. Men er det ikke lige netop, når vi sidder der på kontoret og stirrer ind i computerskærmen på 5. time, at en farverig blomsteropkvikker kunne gøre underværker?

Send blomster med FLOWR

Blomster bringer altid et smil frem på læben, men måske de endda kan bidrage med et ekstra skud motivation og drive på en lang arbejdsdag? FLOWR vil gerne hjælpe dig med at udføre den mission. Send blomster med FLOWR, som modtageren helt sikkert vil blive både glad og overrasket over. Her kan du vælge en buket helt efter dine ønsker samt formulere et personligt kort med den hilsen, du har lyst til at videregive. FLOWR sørger for en sikker levering i en gaveæske, som også er med i prisen. Det har altså aldrig været nemmere at sætte et smil på læben hos en, du holder af, alt imens hun/han kommer igennem en lang arbejdsdag. Husk på, at glæden ikke kun ligger i det moment, blomsterne bliver leveret, men også i de følgende dage, hvor hun/han kan nyde synet af dem.