Sådan får du idéerne til at flyde

"
n

Kategori

Udgivet

29 apr, 2021

Når man har et firma, skal der en masser brainstorming til. Der skal ledes efter nye idéer og tiltag til, hvilken retning firmaet skal gå i. Det er derfor også nødvendigt at man har et set up, hvor man sammen kan lade idéerne flyde. Det er her hvor et whiteboard kommer ind i billedet. Et whiteboard er meget populært blandt firmaer og grupper, som er ude efter at skabe idéer til management, produkter og generelt andre problemer, der måtte løses indenfor et firma. Et whiteboard er simpelt og enkelt, som ordet lyder en hvid tavle, hvor man kan skrive alt ned, som måtte komme til tanke. Men hvorfor er et whiteboard en nødvendighed når det kommer til brainstorming?

Frie rammer giver god fantasi

Når man går til møder i sit firma, er der altid en dagsorden. Det kan være at man skal diskutere, hvordan man skal planlægge udvidelse af firmaet. Her er der nærmest et åbent forum, hvor folk kan komme med idéer. Et whiteboard gør det muligt at skrive alle disse ideér op, som let og enkelt kan slettes igen, eller flettes ind med andre idéer og løsninger, der måtte forekomme. Der er ingen rammer når det kommer til et whiteboard, hvor man også kan tegne grafer, sætte bilag op og meget andet.

Forskellige slags whiteboards

Whiteboards findes i mange forskellige formater, så de kan passe til din brainstorming. De kommer i forskellige størrelser, udgaver og som regel også som magnetiske. Hvis man har store workshops, hvor der skal skrives meget ned, så er det selvfølgelig bedst at have et større whiteboard, eller mindre whiteboards, der kan sættes sammen. Andre whiteboards kan også købes, så de kan hejses op. simpelt og enkelt, så er der mange forskellige whiteboards, der passer til dine behov.