Sådan fungerer en miljøvenlig rottefælde

"
n

Kategori

Udgivet

27 sep, 2022

Har du problemer med rotter, og ønsker du ikke at anvende gift for at komme af med dem? Så kan du med fordel kigge nærmere på rottefælden Goodnature A24. Med sådan en rottefælde skal du ikke anvende rottegift, så det er et sikkert og miljøvenligt valg. Men hvordan fungerer denne miljøvenlige rottefælde?

Rottefældens fire trin

Rottefælden Goodnature A24 kan bruges både indendørs og udendørs alt efter dine behov. Den virker ved hjælp af de fire forskellige trin, som bliver beskrevet nærmere herunder. 

Trin 1: I rottefælden er der en helt særlig duft, som tiltrækker rotter og mus. Duften gør, at gnaveren går i fælden igennem et hul, der er formet som en cylinder. Selve hullet er konstrueret således, at det er egnet til fangst af både rotter og mus.

Trin 2: Så snart rotten eller musen er kommet op i fælden, bliver en CO2-enhed aktiveret. Det gør, at der aktiveres et stempel, som dræber dyret øjeblikkeligt på en human måde.

Trin 3: Når musen eller rotten er død, falder den til jorden, så den ligger under rottefælden. Derefter indstiller fælden sig selv helt automatisk, så den er klar til det næste besøg.

Trin 4: Du behøver ikke at holde øje med fælden, da den døde rotte eller mus typisk bliver samlet op af eksempelvis en kat eller en rovfugl, der gerne vil spise dyret.

Dog skal du huske at skrive i kalenderen, at du skal udskifte duftbeholderen hvert halve år. Dette sikrer, at du får det mest effektive resultat.