Sådan holder du orden på dit værksted

"
n

Kategori

Udgivet

28 mar, 2022

Hvis du er en rigtig handyman og har et værksted, er det yderst vigtigt, at du hele tiden rydder op på dit værksted. Det gør nemlig, at du får ordnet opgaverne hurtigere, end hvis der er et frygteligt rod. 

Kan du ikke finde de ting, du skal bruge, bruger du bare en masse tid på at lede efter dem. Og det er ikke effektivt. Men hvad kan du gøre, så der hele tiden er orden på dit værksted? Det kan du få idéer til her. 

Indret med skabe eller reoler til opbevaring af større ting

Du kan bruge enten gamle eller nye skabe og reoler til at holde orden på de større ting. Har du reoler, kan du hurtigere se, hvad der er på dem samt finde det, som du står og skal bruge. Har du skabe, ser det mere ryddeligt ud, men du kan ikke umiddelbart få et overblik over, hvad der i skabet. 

Det er altså op til dig, om du ønsker at placere de større ting på enten reoler eller skabe. Det kan eksempelvis være dine maskiner såsom en boremaskine, en rystepudser, en skruemaskine m.m.

Boltreoler er smarte til alle småtingene

En boltreol er uundværlig i et værksted. Den er nemlig fyldt med små rum, hvor du kan have alt lige fra søm til skruer og bolte i. Derved ligger de pænt sorteret i størrelser, farver m.m. 

Ved hjælp af en boltreol kan du altså holde styr på alle de små ting, der nemt bliver væk eller bare ligger og roder.