Sådan kan du indrette et åbent kontormiljø

"
n

Kategori

Udgivet

30 nov, 2021

I dag er det blevet yderst populært at have åbne kontormiljøer, da det kommer med flere forskellige fordele. Dog har et åbent kontormiljø også sine ulemper. Det er nemlig ikke alle medarbejdere, der kan lukke andres lyde ude.

Det kan være alt lige fra en, der sidder og spiser gulerødder til to kollegaer, der snakker og meget mere. Så hvordan kan du indrette et åbent kontormiljø på bedst mulige måde for alle dine medarbejdere?

Gå ikke tilbage til de små kontorer

Der er ingen grund til at gå tilbage til små kontorer, hvor alle medarbejdere sidder alene bag en væg. Det kan nemlig være ensomt for den enkelte medarbejder. I stedet kan du bruge glasvægge kontor således, at det store kontorlandskab bliver til mindre enheder. Det gør, at kontoret stadig vil føles åbent samt stort og rummeligt.

At bruge glasvægge i et kontormiljø er en rigtig god løsning, da følelsen af et åbent rum bibeholdes. Med glasvægge er der en stor fleksibilitet i forhold til, hvor meget der skal kunne åbnes og lukkes. Samtidigt giver glasvægge en god lydisolering, så dine medarbejdere kan være mere effektive, da de ikke bliver forstyrret.

Brug glasvægge som skillevægge eller helglasvægge

Der findes et væld af muligheder, hvis du ønsker at benytte dig af glasvægge på kontoret. Det er nemlig muligt at få glasvægge både som skillevægge samt som helglasvægge. Du kan derfor være sikker på, at du ender med det mest optimale kontorlandskab for dig og dine medarbejdere. Glasvæggene kan desuden både være helt gennemsigtige, matte eller få påsat folie.