Sådan lærer du at kommunikere effektivt

"
n

Kategori

Udgivet

28 jan, 2022

Er du vant til at skulle stå over for mange mennesker til dagligt, og skal du på samme tid også præsentere noget for andre mennesker, så handler det i høj grad om at kunne præsentere det på en effektiv og spændende måde. Står du for eksempel med et nyt produkt, så handler det ikke alene om hvor godt produktet er, men i høj grad også om den måde, du får produktet kommunikeret ud til dine kunder og målgruppe. 

 

Alt dette kræver en del af dig, og det handler derfor ikke kun om at have et godt produkt, og en god præsentation. Det handler i høj grad også om verbal og nonverbal kommunikation, og er du ikke meget bekendt med disse termer, så kan du med fordel læse med lige her. 

 

Hvad er verbal og nonverbal kommunikation?

Verbal kommunikation er kort sagt det sagte ord. Det handler derfor om at sige det rigtige, når du skal præsentere dit nye produkt. Men det er ikke det eneste du skal bruge, hvis du skal nå ud til dine potentielle kunder. Verbal kommunikation understøttes nemlig i høj grad af den nonverbale kommunikation, som er den måde kroppen er i stand til at kommunikere budskabet, blandt andet gennem din stemme (stemmeføring), og den energi du tillægger produktet. 

 

Vil du gerne blive bedre til at kommunikere, altså bedre både til at tale, men også til hvordan du gennem dit kropssprog kan understøtte det du siger, så kan et 2 dages kursus i verbal og nonverbal kommunikation, være en super god måde til at hjælpe dig på rette vej.