Skab trivsel for dine medarbejdere med ergonomiske redskaber

"
n

Kategori

Udgivet

1 okt, 2021

Har du nogensinde overvejet, at du kan skabe bedre trivsel for dine medarbejdere med de helt rigtige redskaber? Dette gør sig gældende uanset, om de har et stillesiddende arbejde, eller om de står op det meste af dagen.

At sidde ned på et kontor hele dagen kan eksempelvis være hårdt for ryggen og skuldre. Står dine medarbejdere op på hårde underlag størstedelen af dagen, kan dette medføre problemer med led og muskler m.m.

Derfor er det en fordel at overveje at investere i forskellige ergonomiske redskaber, der vil være til stor gavn for dine medarbejdere. I sidste ende hjælper det også med at fremskynde opgaver og forbedre produktiviteten.

Kontorstol

Du har sikkert allerede set ergonomiske kontorstole, der giver en god støtte til ryg og lænd. Desuden tilskynder disse stole også til en god kropsholdning.

Tastatur

Hvor mange timer om dagen er dine medarbejderes hænder på et tastatur? Ergonomiske tastaturer er designet til at minimere muskelbelastningen på hænder og underarme, der kan forårsage skader på grund af gentagne opgaver.

Mus

En traditionel mus lægger unødig stress på underarmen, da medarbejderen skal vride hånden for at bruge den. Til gengæld er en ergonomisk mus designet til naturlige håndstillinger, hvilket reducerer muskelbelastningen, der kan forårsage diverse skader.

Aflastningsmåtte

Hvis dine medarbejdere har et arbejde, hvor de står meget op, så er aflastningsmåtter et godt valg. En aflastningsmåtte vil nemlig aflaste muskler og led, da vægten bliver fordelt jævnt. Desuden vil blodcirkulationen også øges. Dette sikrer, at dine medarbejdere kan stå op i længere tid uden, at de bliver ømme eller trætte.