Spred dit budskab med en flot flyer

"
n

Kategori

Udgivet

26 aug, 2021

Med design-selv-flyers fra Nemprint, er det ingen sag at bestille en flyer lige efter dit ønske og dine behov. Det gælder også billige flyers, som du har mulighed for at vælge i forskellige kvaliteter, tykkelser og oplæg.

Med en flyer, kan du på en nem og overkommelig måde, få spredt dit budskab rundt til din målgruppe. Det kan for eksempel være i forbindelse med et særligt event, men det kan også være i forbindelse med et specielt tilbud på en bestemt vare, eller noget helt andet.

 

Flyer med print på begge sider

Når du skal i gang med at lave en flyer, er det altid en god at overveje at have print på begge sider. Hos Nemprint er der mulighed for at vælge at din flyer skal have et budskab på begge sider, hvilket blandt andet giver dig nogle gode muligheder for at arbejde kreativt med dit layout.

 

Stort udvalg af papirtyper hos Nemprint.dk

Når det kommer til valget af papirtyper, finder du hos Nemprint også et stort udvalg. Du kan for eksempel vælge papir som enten er bestrøget eller coated, hvilket er forskellen på selve overfladen af det enkelte papir. Det samme gælder en kachering, som er efterbehandlingen af dine flyers, hvilket er med til at gøre dine flyers ekstra stærke og holdbare.

Uanset hvordan din flyer skal se ud, så bør du overveje at printe dem hos Nemprint. Her kan du være sikker på altid at få dine flyers i en ordentlig kvalitet, der både passer din pengepung, brand og kvalitet.