Til dig der har brug for en metaldetektor til kvalitetskontrol

"
n

Kategori

Udgivet

28 okt, 2021

Hos Multicheck finder du et stort udvalg af forskellige metaldektorer, der bruges hvis og når der er brug for at kontrollere forskellige varer. Alle løsninger som du finder hos Multicheck, er fuldt HACCP- og GMP-kompatible, ISO 9001-certificerede og konstrueret af EC- og FDA-godkendte materialer.

Drejer det sig om en kvalitetskontrol inden for fødevarebranchen, kan mange kontroller være udfordret, da mange fødevareprodukter ofte afgiver et højt signal, når der udføres en kontrol med en metaldetektor. Det kan for eksempel være i forbindelse med kvalitetskontrol af fersk kød, som naturligt indeholder en stor mængde salt. Derfor er det nødvendigt at lave en kalibrering, for at det ferske køds eget signal nedkæmpes.

Multicheck forhandler blandt andet metaldetektorer fra blandt andet CEIA, som ved hjælp af den unikke indbyggede Multispektrum teknologi, er i stand til at undertrykke et bestemt produkts eget signal, og på den måde give det helt rigtige udfald, når det handler om at lave en kvalitetskontrol.

 

Hvem er Multicheck?

Multicheck blev grundlagt tilbage i 2000, og har lige siden stået i spidsen for kvalitetssikring af forskellige produkter. Her finder du et stort udvalg af absolutte top produkter, når der er tale om de bedste og mest innovative mærknings- og inspektionsudstyr, herunder X-ray udstyr, metaldetektorer, checkvejere og vægtudstyr fra kompetente leverandører.

Her er de interne forhold og samarbejdet mellem forskellige samarbejdspartnere højt prioriteret, så de altid er i stand til at tilbyde kunderne de bedste løsninger, når det handler om kvalitetskontrol med en metaldetektor.