Til dig der søger reservedele til en Alpina

"
n

Kategori

Udgivet

1 feb, 2022

Alpina er uden tvivl en fantastisk god bil, når vi taler om en bil fra BMW. Det bayerske bilmærke står for kvalitet, og repræsenterer samtidig det ypperste, når det handler om biler fra BMW. Står du mangler en bestemt reservedel til en bmw alpina, så bør du besøge koedbmw.com. Koed er nemlig eksklusiv distributør af alpina produkter i Danmark, hvorfor du sikkert ikke går forgæves i deres store udvalg. 

 

Kun bestillingsvarer

Det helt specielle ved Alpina reservedele hos Koed er, at alle dele er bestillingsvarer, og derfor skal bestilles hjem, inden du kan få det. Ofte handler det kun om enkelte dage, så der er umiddelbart ingen grund til at gå rundt og vente i flere dage for at komme igang. 

 

Hvem er BMW Alpina?

Alpina Automobiles er en lille familievirksomhed, der ligger i den sydtyske by Buchloe. Virksomheden har hele 50 år på bagen, og står for at skabe forskellige produkter, der altid lever op til de absolut strengeste regler, når det handler om kvalitet og sikkerhed. Her lægges der særlig vægt på et diskret og eksklusivt design, et sublimt håndværk og en service, der er lidt ud over det sædvanlige. 

 

Mangler du en bestemt del til din BMW, og skal det være en del til en bmw alpina, så kontakt koedbmw.com allerede idag. Her kan du med sikkerhed få lige det du efterspørger, og laver du din bestilling i dag, kan du ofte forvente det allerede dagen efter din bestilling.