Tips til at få børn mere udenfor

"
n

Kategori

Udgivet

8 aug, 2023

I dag kan mange børn godt lide at være indenfor. De er ikke så meget udenfor, men sidder i stedet indenfor foran computeren eller fjernsynet. Det er en skam, da der er mange fordele ved at være udenfor og lege i den friske luft. Her finder du flere tips til at få børn mere udenfor.

Find på lege med dine børn udenfor

Hvis dine børn har svært ved at finde på, hvad de skal lave udenfor, kan du hjælpe dem med at finde på sjove lege. Det kan være alt lige fra at bygge en hule udenfor til at lege gemmeleg eller fangeleg eller noget helt andet.

Lav en picnic udenfor

Plejer I altid at spise sammen indenfor, kan du rykke frokosten eller aftensmaden udenfor. Selvfølgelig er dette typisk ikke muligt hele året rundt. Men når vejret er godt, er det bare med at komme udenfor og spise. Du kan ydermere lave en hyggelig picnic udenfor, som du kan nyde sammen med dine børn.

Køb en lille pool

Du kan også vælge at købe en lille pool, som du kan finde frem i sommermåneder. Det vil helt sikkert få dine børn mere udenfor i de varme måneder.

Få en legeplads i grundejerforeningen

Hvis du har nogen form for indflydelse, så bør du sørge for, at der kommer en legeplads i din grundejerforening. Du kan også komme med dette forslag og se, om der kan blive gjort noget ved det. En sjov legeplads kan være med til at få børn udenfor, da det er spændende og hyggeligt at være på en legeplads. En grundejerforening legeplads bør kunne rumme alle aldersgrupper.