Tips til planlægning af konfirmationen

"
n

Kategori

Udgivet

4 maj, 2022

Der er mange ting, som skal tages stilling til og klares i forbindelse med en konfirmation. Det er en fordel at gå i gang med planlægningen i god tid, så det bliver, som den unge konfirmand ønsker det. Det er nemlig ikke sikkert, at konfirmanden har præcis det samme i tankerne som forældrene. Derfor bør I snakke sammen om, hvordan festen skal foregå.

Find et lokale

Først og fremmest skal I finde et lokale, hvor der er plads til alle gæsterne. Det er en god idé at gøre dette i god tid, hvis festen ikke skal holdes derhjemme.

Overvej et tema

Har konfirmanden et bestemt tema i tankerne? Det er ikke sikkert, at festen skal have et tema, men nogle konfirmander synes, at dette er sjovt. Temaet kan have en indvirkning på alt lige fra konfirmationspynt til mad og så videre.

Køb tøjet

Derudover skal I også i gang med at finde tøjet til den store dag. Lav et budget, så den unge konfirmand ved, hvad han eller hun har af muligheder.

Bestil maden

Maden er endnu en vigtig del af en konfirmationsfest. Der er mange muligheder, når det kommer til valg af mad. I skal finde ud af, hvad menuen skal være, og hvem der skal stå for maden. Desuden er det værd at overveje, om I har brug for serveringspersonale.

Tænk over transport

I dag er der mange, som bliver transporteret til og fra deres konfirmation på en smart måde. Hvis der er brug for at blive booket transport, så bestil denne i god tid. Der er rift om alle de mest brugte muligheder, så det er bare med at få transporten bestilt så hurtigt som muligt.