Tre råd: Sådan holder du møder med manér

"
n

Kategori

Udgivet

3 maj, 2021

Du skal holde det bedste møde nogensinde. Du vil gerne have, at dine medarbejdere, forretningspartnere eller en helt tredje mødegæst er tilfreds og imponeret af mødet. Det kan godt være svært at finde ud af, hvordan du helt præcis bedst holder møde. Men bare rolig, du har intet at være bange for. Her er tre gode råd til, hvordan du holder møder med manér.

Location, location, location

Lokalet og placeringen af mødet kan være altafgørende. Du vil ikke holde dit møde på en rasteplads ved siden af motorvejen, og du vil heller ikke købe hele Eiffeltårnet, så du kan holde et enkelt møde deroppe.

Et godt miljø til mødet er altafgørende. Det skal være behageligt at være der, så dine kollegaer kan koncentrere sig på mødet i stedet for en dårlig stol. Hvis du leder efter et godt mødelokale, er der heldigvis mange at vælge imellem. Book mødelokaler hos MY GARAGE og oplev, hvordan dine møder går fra nul til hundrede med meget lidt besvær.

Vær forberedt

Hvis du kommer velforberedt til mødet, er halvfems procent af arbejdet allerede gjort. Sørg for at have styr på dine noter og præsentation. Husk også, at det tøj, du har på, kan have en indflydelse på, hvordan du bliver opfattet under mødet. Målet er at være professionel, positiv og konstruktiv. Sørg for at få formuleret de ting, du gerne vil sige på en god måde.

Giv plads og lyt

Noget af det vigtigste, du kan gøre i dit møde, er at give plads til de andre. Hvis du spørger dine kollegaer om deres meninger, og hvad de synes, vil dine møder med garanti gå meget bedre. Du kan med fordel lade snakken gå rundt om bordet eller give tid til dine kollegaer, hvis de skal tænke eller sætte spørgsmålstegn til nogle pointer, du er kommet med.