Valg af tøj til kontoret

"
n

Kategori

Udgivet

25 jun, 2021

Hvis du arbejder på et kontor, er det vigtigt, at du finder passende tøj, der får dig til at føle dig komfortabel og selvsikker. Det tøj, du bærer på dit arbejde, er en måde hvorpå, du formidler din professionalisme og viser, at du hører hjemme på kontoret.


Hvad er en dresscode på kontoret?

Et kontors dresscode beskriver niveauet af formalitet for det tøj, du kan bære på dit arbejde.

De fleste arbejdspladser har ikke en skriftlig dresscode for nøjagtigt, hvilke beklædningsgenstande medarbejderne skal bære. Du er derfor nødt til at skæve til dine kolleger eller spørge din chef.


Hvordan skal en kvinde klæde sig på kontoret?

Hvordan du som kvinde bør klæde dig, når du er på kontoret, kommer meget an på, hvilket kontor du sidder på. Men en god regel er, at tøjet passer dig perfekt. Sørg for ikke at have tøj på, der er alt for stort eller småt til dig.

Stramtsiddende tøj er desuden ikke altid velset, da det kan fremhæve områder af din krop, der ikke er passende for et kontor.


Perfekt tøj til kontoret

Er du på jagt efter tøj til kontoret, kan du eventuelt kigge nærmere på tøj fra Rabens Saloner. Dette brand er skabt af den danske designer Birgitte Raben Olrik, der er dedikeret til designprocessen.

Det betyder, at alle styles er gennemtænkt helt ned til den mindste detalje. Det gælder både valget af tekstiler, farver og snit. Intet er altså en tilfældighed, hvilket giver tøj med et eksklusivt udtryk.