Varm gulvet op med et smart gulvvarmesystem

"
n

Kategori

Udgivet

1 okt, 2021

Vil du gerne undgå alt for mange radiatorer i din bolig, så bør du overveje Wavin gulvvarme i stedet. Gulvvarme er smart, ikke alene sparer du dig selv for at skulle se på radiatorer der fylder på væggen. Noget helt andet er, at du slipper helt for at have kolde gulve i boligen.

Samtidig er gulvvarme også en mere energivenlig løsning, ene alene fordi gulvvarmen tillader at opvarme gulvet ved en lavere driftstemperatur, end de almindelige radiatorer.

Vælger du et gulvvarmesystem fra Wavin, får du et styringssystem der er bygget op af mange forskellige komponenter. Det betyder samtidig også, at systemet er i stand til at åbne og lukke for varmen, alt efter om temperaturen ligger over eller under det ønskede niveau.

 

Billige gulvvarmesystemer og mere til hos Privatgrossisten

Det smarte Wavin gulvvarmesystem er ikke det eneste produkt, som du kan finde hos Privatgrossisten.dk. Her kan du nemlig også finde mange andre produkter, når det handler om vvs. Det gælder blandt andet også kvalitetsprodukter fra Ifö, Grohe, Duravit, Hansgrohe og Unidrain, heriblandt toiletter, håndsprit og køkkenarmaturer.

Vælger du at handle hos Privatgrossisten, kan du forvente en høj service. Bestiller du en enkelt vare inden kl 14, vil varen i langt de fleste tilfælde, allerede blive sendt så du kan have den i hænderne allerede dagen efter.

Udover det smarte Wavin gulvvarmesystem, finder du også brønddæksler, drænrør, kloakrør samt sangfang, i det store udvalg hos Privatgrossisten.dk. Alt sammen til super billige og attraktive priser.